Tooth Fairy Fogékszer és Fogfehérítő

 
 
illatszerem.hu
gyermekjatekbolt.hu
 


Fogékszer szettek

Csatlakozzon hozzánk!

Üdvözöljük a Tooth Fairy Ideiglenes Fogékszerek világában!

 


Az alábbiakban bemutatjuk a Tooth Fairy Fogékszer készleteit, melyek tartalmazzák a színes Swarovski kristály választékunkat, csakúgy mint az arany, és fehérarany Fogékszereinket. Megtalálja a szükséges információkat is arra vonatkozóan, hogy hogyan ajánlja ezt a divatos, biztonságos ékszert az Ön szalonjában vendégeinek.
A Tooth Fairy, amelyet 1999-ben alapítottak, a világ egyetlen eredeti Fogékszer vállalata.
A professzionális és otthoni készletek kizárólag a legjobb Swarovski kristályokat /18K arany/ és professzionális eszközöket tartalmaznak. Ezen felül támogatjuk a termékeinket és az Ön üzletét online megrendelés lehetőségével, világszerte kiterjedt ügyfélszolgálattal és reklámanyagok nagy választékával.

Hogyan működik a Tooth Fairy Ékszer?

Ön, vagy bármelyik kollégája minimális gyakorlással el tudja sajátítani a Fogékszer felhelyezését. A művelet nem tart tovább 3-5 percnél, és nem jár semmiféle kellemetlenséggel. A megfelelően felhelyezett ékszer akár egy évig is eltarthat, és bármikor leszedhető, vagy egyszerűen leesik magától. A Fogékszer nem okoz semmiféle kárt, ha véletlenül lenyeljük. A Professzionális Készletek tartalmaznak mindent, amire Önnek szüksége van ehhez az egyszerű, de jövedelmező szolgáltatáshoz.
Amennyiben az Ön vendégei csak rövid ideig szeretnék viselni az ékszert, ajánlhatja nekik a Tooth Fairy Otthoni Készletét. Ez a csináld-magad eljárás megkönnyíti a vendégnek, hogy élvezze a Tooth Fairy által nyújtott minőséget és biztonságot, miközben időről-időre visszatér Önhöz.

Szívesen vesszük, ha többet szeretne megtudni a Tooth Fairy Ideiglenes Fogékszeréről – meg fog lepődni, mennyire egyszerű és jövedelmező lehet.

Készleteinkről

Most már az Ön szalonja is lehetővé teheti vendégei számára, hogy „divatossá tegye mosolyát”!
Amikor egy vendég Tooth Fairy Fogékszert szeretne, meg kell kérdezni, mennyi ideig kivánja azt viselni.
Ha az egy hónap és egy év között van, használja a Tooth Fairy Professzionális Készletet vagy a Közepes készletet.